Увага! На оновленому Спікові старі паролі не діють. Якщо при спробі відновлення паролю Вам не приходить пошта - пишіть на webmaster@speak.ck.ua

Что мы читаем?

Тема в розділі 'Мистецтво', створена користувачем Маяковский, 5 бер 2008.

1. Gagarin Member

[quote author=kosholka link=topic=1276.msg85795#msg85795 date=1246602567]
    "Жизнь взаймы" Ремарка. В который раз - бесподобно
    [/quote]

+1

а я читаю всё того же Ремарка, только "Тени в раю" - тоже ничётак.
  2. Seta Member

и я читаю того же Ремарка, только "Черный обелиск".
  3. Doppler New Member

"Черновик" Лукьяненко на одном дыхании прочитан был.. А нынче полез в Сеть и дёрнуло меня полюбопытствовать - чего ещё народ из ентова аутора расхвалит.. В итоге обнаружено, типа, продолжение "Черновика". "Чистовик", значтса.. Но народ, всё больше, ругает. Стратил, мол, тов. Лукьяненко >:(.. На-покушать пишет.. Короче, не стал я портить впечатление и взялся за "Лабиринты отражений" (того же СЛ). Пока нравится, :) такой себе киберпанчик для прогрева мозгов, тоскующих по хакерской доле..
  4. Fiesta Active Member

та нормальный Чистовик, читать можно.

А я читаю Жюля Верна (вокруг света за 80 дней) и Норбекова, одновременно, да.
    А недавно прочитала Муркока Рунный посох, понравилось. Буду искать еще Муркока
  5. Woland61 Администратор

А що його шукати то ?

Відносно Чистовика - гуано... рідкісне... що писав аби написати.. і ще не сподобалися його тези про Україну через кожні 10-20 сторінок - хахли-казли і т.д.
  6. wrong.device Active Member

Офіційно повідомляю, що мною була героїчно прочитана книжка "Дюма-Кі" Стівена Кінга. Таке дивне відчуття, а вам скажу, після двох років нічого-не-читання... На черзі "Темна Башня" №7... Щоправда, доведеться перечитати перші шість, бо ото так - відкрив, пролистав пару сторінок і зрозумів, шо вже ніфіга не пам'ятаю шо до чого і хто до кого...
  7. TimeFlow New Member

Достоевский "Братья Карамазавы"
    очень хорошая книжка
  8. kosholka Member

уууу, я на кухне тоже Братьев Карамазовых читаю, в туалет Бен-гур длежит, на диване Харуки Мураками (Мессер ;))
  9. dreamW Member

Все еще читаю серию "Плоский Мир" Терри Праттчета (12-ю книгу) и "Сирены Титана" Курт Воннегут.
  10. Messerschmitt Member

Ща читаю Александра Громова " Феодал", пока что-то читаецца с трудом, надеюсь какой-то охеренный поворот сюжета не за горами [IMG]
  11. Woland61 Администратор

Читаю Маккефрі ))) Цикл про Перн... в дитинстві прочитав лише 2 книги з них...
  12. Loren New Member

Роджер Желязни "Хроніки Амберу" ))) З журналів дочитую липневий номер "Дніпро".
  13. Woland61 Администратор

Хроніки то класика ))))

Share This Page

Увага! На оновленому Спікові старі паролі не діють. Якщо при спробі відновлення паролю Вам не приходить пошта - пишіть на webmaster@speak.ck.ua